[:nl]Kefir and Komboucha workshop 4 Mei[:en]Kefir and Komboucha workshop 4 May[:]

| Geen reacties

[:nl]Op woensdag 4 mei kan je aan mijn keukentafel aanschuiven voor een workshop over melk- en waterkefir en Komoucha. We starten om 19:30 en gaan door tot 21:30.
Doe mee aan de Workshop

✔ Wat is Kefir en Komboucha?
✔ Proeven, want het is vooral lekker!
✔ Het basisrecept en de verzorging
✔ Tweede fermentatie, met bubbels ja of nee
✔ Uitleg over ingrediënten voor de tweede fermentatie
✔ Hoe hou je de Komboucha en de Kefir gezond?
✔ Maak je eigen fles frisdrank

De workshop duurt 2 uur en kost 25,- p/p. Je gaat naar huis met een grote weckpot gevuld met Kefir korrels en je eerste zelf gebrouwen KefirDrank. Een komboucha zwam ook wel scoby en er is genoeg melk kefir op voorraad om uit te delen.

Aanmelden voor de workshop:
Stuur een mail naar: Stuur een mail naar Kefirworkshop@gmail.com met daarin je naam en telefoonnummer. Met een aanbetaling van €10,- garandeer jij jouw plekje bij de workshop.[:en]The next Kefir Workshop is Wednesday, 4th of May. From 19:30 to 21:30.

Join the Workshop

✔ What is Kefir and Komboucha?
✔ Try my special flavors for they are tasty!
✔ The basic recipe and taking care of the culture
✔ Second fermentation, bubbles with yes or no
✔ Understanding the ingredients for the second fermentation
✔ How to keep the kefir and the scoby healthy?
✔ Create your own bottle of soda

The workshop takes 2 hours and costs 25, – per person. You go home with a big preserving jar filled with Kefir grains and you have brewed your first Kefir using second fermentation. A komboucha scoby and there is enough milk kefir to share.

Registration for the workshop:
Send an email to Kefirworkshop@gmail.com with your name and phone number. You will get a confirmation mail asking for a deposit of € 10, – to guarantee your place at the workshop.[:]

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.