[:nl]Fermenteren 17 Juli[:en] Fermenting Workshop, 17 July[:]

[:nl]Aanstaande 17 juli gaan we toch nog een workshop houden. In deze workshop leer je de basis van het fermenteren. We starten met een presentatie en een proefronde met allerlei lekkere gefermenteerde producten. Van MelkKefir tot zuurkool. Ondertussen wordt er een heerlijke lunch bereid.

Na de lunch stropen we de mouwen op en gaan we zelf aan de slag. We maken zelf een pot zuurkool en een pot kimchi. Want zelfgemaakt is natuurlijk het allerlekkerst! Je krijgt je eerste basis gereedschap om de klus te klaren: een koolstamper, twee weckpotten en een startersgids met recepten.

✔ Wat is fermenteren?
✔ Welk zout gebruik je?
✔ Welke groenten gebruik je?
✔ Er is natuurlijk van alles te proeven.
✔ Hoe lang duurt het?
✔ En niet te vergeten: wat kan er mis gaan?
✔ Houtrijkstraat 114 10:30 – 14:30

De workshop duurt 4 uur en kost €60,- p/p. Je gaat naar huis met twee weckpotten gevuld met je eerste zelf gefermenteerde groente, een koolstamper en een starters gids met recepten.

Stuur een mail naar kefirworkshop@gmail.com om je aan te melden. Met een aanbetaling van €25,- garandeer jij jouw plekje bij de workshop.

17 Juli
10:30 tot 14:30

Houtrijkstraat 114
1013VH Amsterdam[:en]Upcoming July 17, there is yet one more workshop. You will learn the basics of fermentation. After a presentation we taste samples of all sorts of delicious fermented products. From MelkKefir to sauerkraut. Meanwhile a delicious lunch is being prepared.

After lunch we go to work ourselves. We prepare a pot of sauerkraut and kimchi. For homemade of course, is the best! You get your first basic tools to do the job: a ferment masher, two jars and a Getting Started guide with recipes.

✔ What is fermentation?
✔ What salt do you use?
✔ What vegetables do you use?
✔ We taste lots of samples.
✔ How long does it take?
✔ And… what could go wrong?
✔ Houtrijkstraat 114 10:30 – 14:30

The workshop takes 4 hours and costs € 60, – p/p. You go home with two jars filled with your first self-fermented sauerkraut and kimchi, a ferment masher and a Getting Started guide with recipes.

Please email kefirworkshop@gmail.com to register. With a deposit of € 25, – you can guarantee your place at the workshop.

17 juli
10:30 tot 14:30

Houtrijkstraat 114
1013VH Amsterdam[:]

Reacties zijn gesloten.