[:nl]
In de maand november zijn er twee workshops:
12 november: Kefir
19 november: Zuurkool fermenteren
Beide vinden plaats in de Kefir Keuken aan de
Houtrijkstraat 114-116
1013VH Amsterdam
De workshops duren 2 uur en kosten 25,- p/p. Je gaat naar huis met een gevulde weckpot. Er is inmiddels een webshop waar je jouw plekje in de workshop kan bestellen: Kefir Webshop
De workshop gaat van start met 4 cursisten. Jouw aanmelding is pas compleet als de betaling is afgerond en jij de bevestiging van Kefirworkshops hebt ontvangen.
Kefir
Op zaterdag 12 november kan je meedoen aan een Kefir workshop. De workshop gaat over melk- en waterkefir. We starten om 10:30 en gaan door tot 12:30.
Wat is Kefir?
Proeven, want het is vooral lekker!
Het basisrecept en de verzorging
Tweede fermentatie, met bubbels ja of nee
Uitleg over ingrediënten voor de tweede fermentatie
Hoe hou je de Kefir gezond?
Maak je eigen fles frisdrank
bestel in de webshop
Zuurkool
Aanstaande 19 november gaan we zuurkool stampen. In deze workshop leer je de basis van het fermenteren. We starten met een presentatie en een proefronde met allerlei lekkere gefermenteerde producten. Van MelkKefir tot zuurkool. Van 10:30 tot 12:30.
Wat is fermenteren?
Welk zout gebruik je?
Welke groenten gebruik je?
Er is natuurlijk van alles te proeven.
Hoe lang duurt het?
En niet te vergeten: wat kan er mis gaan?
bestel in de webshop
bekijk de nieuwbrief online:
De nieuwsbrief[:en]
Workshops in November:
12 november: Kefir
19 november: Sauerkraut
The workshops will be held at the Kefir Kitchen at
Houtrijkstraat 114-116
1013VH Amsterdam
The workshop takes 2 hours and costs 25, – per person. You go home with a filled preserving jar. There is enough milk kefir to share.
The workshop starts with 4 students. Your registration is not complete until payment has been completed and you have received confirmation of Kefirworkshops.
Kefir
The next Kefir Workshop is saterday November 12th. From 10:30 till 12:30.
✔What is Kefir?
✔ Try my special flavors for they are tasty!
✔ The basic recipe and taking care of the culture
✔ Second fermentation, bubbles with yes or no
✔ Understanding the ingredients for the second fermentation
✔ How to keep the kefir healthy?
✔ Create your own bottle of soda
Order in our webshop
Zuurkool
Upcoming November 19 we make sauerkraut. In this workshop you will learn the basics of fermentation. We start with a presentation and a test run with all sorts of delicious fermented products. From MelkKefir to sauerkraut. From 10:30 to 12:30.
✔ What is fermentation?
✔ What salt do you use?
✔ What vegetables do you use?
✔ We taste lots of samples.
✔ How long does it take?
✔ And… what could go wrong?
✔ Houtrijkstraat 114, 10:30 – 14:30
Order in our webshop
view the newsletter online:
our dutch nieuwsbrief[:]